#levforhelvede

TAK FOR DIN HENVENDELSE

HVAD SKER DER NU?

1

Peter fra mit team vil kontakte dig telefonisk til en samtale, hvor I kan afstemme dine målsætninger og forventninger samt give dig et bedre overblik over hvad et forløb indeholder.

2

Hvis du ønsker at starte, vil du gennemgå spørgeskema, app og andre formelle ting telefonisk sammen med Peter, hvor han vil guide dig gennem processen efterfølgende.

3

Når du har besvaret spørgeskemaet vil mit team og jeg begynde at lave dine planer med udgangspunkt i dit spørgeskema, hvor du skal gøre os klogere på dine målsætninger og forudsætninger.

4

Jeg sender dig en velkomstvideo i chatten om torsdagen på din opstartsdato når planerne er gjort klar, hvor jeg sætter dig ind i planerne, dets omfang og hvad der kommer til at ske fremadrettet. Derudover har du mulighed for at give feedback på dine mad og træningsplaner, så vi sikrer os at du er godt kørende fra starten af.

HØR FRA ANDRE KLIENTER PÅ #LEVFORHELVEDE