Er du klar til at genantænde dit mentale brændstof?

Er du klar til at genfinde glæden, energien og overskuddet i hverdagen?

Er du klar til din nye livsstil?

Kom i gang

HØR FRA vores

Succesfulde KANDIDATER

Teamet og jeg finder det inspirerende og motiverende at hjælpe dig som kandidat på #levforhelvede til at blive en bedre version af dig selv.

At se og høre fra vores kandidater, som stråler af glæde og fornyet tro på egne evner, er i sig selv en belønning for os.

Thomas

Ansvarlig for Team LFH

Nana 

Ernæringsekspert

Nete 

Mentaltræner

Olivia 

PT/Kostvejleder

Line 

Markedsføring og SoMe

# levFORHELVEDE

TRÆN ONLINE MED MIT TEAM OG MIG!

Mit Team #levforhelvede er onlinemarkedets stærkeste og mest kompetente. Jeg er teamets leder og mentale indpisker. Jeg er jægersoldat og desuden forfatter til en række bøger, TV-vært samt foredragsholder. Nana er min ernæringsansvarlige og har en universitetsuddannelse indenfor ernæring og er tidligere elitebokser. Nete har en baggrund som judokæmper på eliteplan og har en kandidatgrad indenfor idræt og sportspsykologi og er sammen med mig teamets mentaltræner. Olivia er teamets fysiske træner. Hun er certificeret personlig træner og kostvejleder og desuden crossfitter på konkurrenceplan samt kompetent indenfor fysioterapi. Mit teams markedsføringsansvarlige, Line, er dedikeret styrketræner og har omfattende erfaring indenfor salg- og marketing.