Tillykke!

Herunder kan du blive klædt på til din indledende samtale.

Husk nu: aftaler er til for at overholdes - så jeg forventer, du overholder vores, ligesom jeg vil gøre.

Hvad sker der, når du har skrevet dig op?

Det sværeste er nu overstået! Du vil nu modtage en sms fra mig inden for 48 timer, hvor vi aftaler dato og tidspunkt for din gratis og uforpligtende telefonsamtale.

Hvorfor skal jeg have en samtale med jer først?

Fordi vi gerne vil høre med dine ord, hvad du mere konkret ønsker at opnå på #levforhelvede. På den måde kan vi herefter sammen fastsætte målene for dit forløb bedst muligt. Vi snakker blandt andet med dig inden start, for at give dig muligheden for at finde ud af om dette forløb er det rigtige for dig inden du starter på noget.

Hvor lang tid varer er et forløb?

Lige så længe det giver mening for dig. Den dag, du vågner op, og indser, at du gennem dit forløb har opnået permanente vaner og rutiner indenfor træning og kost samt mental styrkelse, skal du stoppe. Med andre ord: et forløb varer indtil, du kan stå på egne ben.
Bemærk dog, at der er bindingsperiode på tre måneder for alle forløb. På kortere tid kan vi ikke gøre en reel forskel for dig.

Hvordan foregår det?

Vores forløb gennemføres online på en nem og overskuelig app. Det er hér, du sparrer og kommunikerer med teamet, og det er på app’en, du kan se dine kost- og træningsplaner, samt modtager læringsvideoer og meget mere.
Et forløb har en bindingsperiode på tre måneder. Når du har downloaded de af Team #levforhelvede udarbejdede trænings- og kostplaner, har du godkendt og accepteret, at dit forløb har en bindingsperiode på tre måneder.

Hvad hvis jeg kun er interesseret i et mentalt forløb?

Vi tilbyder ikke udelukkende et mentalt forløb. Vores overbevisning er, at fysisk træning, en sundere kost og mental styrke er tre komponenter, der hører uløseligt sammen. Kun ved målrettet at kombinere disse tre ting kan du opnå en ægte livsstilsændring..

Hvad koster et forløb?

Det afhænger af hvilken type forløb, du ønsker. Vi fastsætter prisen ud fra hvilke målsætninger og behov, du har. Men som udgangspunkt ligger prisen mellem 1.000-1.500 kr. om måneden afhængigt hvilken type forløb, du vælger.